SERUM MORE Välkommen in i Maria Åkerbergs sortiment.

Äntligen kan vi presentera denna efterlängtade nyhet från MARIA ÅKERBERG!

Serum More är en av de lyxigaste produkterna i MÅ sortiment. Med innehåll av Persiskt Silkesträd, Bakuchiol och Mjölksyra verkar serumet utslätande och lyftande samtidigt som det lugnar en känslig hud.

Serum More har samma återfuktande bas som Serum Moist, men innehåller också ett exklusivt, uppstramande extrakt av Persiskt Silkesträd. Det gör att detta serum passar perfekt till mogen hud. Produkten innehåller också skyddande Mjölksyrabakterier samt Bakuchiol (Retinol) från växten Babchi (Psoralea Corylifolia). Bakuchiol har samma egenskaper som retinol men utan att skapa irritation, ljuskänslighet, vara uttorkande osv. Bakuchiol stimulerar hudens kollagenproduktion och kan hjälpa till att minska synliga ålderstecken. Det ökar också fukthalten i huden och verkar utjämnande, vilket kan göra fina linjer mindre markerade.

Serum More är lätt i konsistensen och absorberas enkelt av huden. Det används på rengjord hud före applicering av Royal Facial Oil More och Face Lotion More. Serum More kan även användas under natten tillsammans med Night Cream More. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright 2023 © Lemonlime Skincare

Hemsida skapad av Area81.se