LEMONLIME SKINCARE

VARMT VÄLKOMMEN TILL LEMONLIME SKINCARE

Annette Auktoriserad Hudterapeut

Varmt välkommen till mig på Lemonlime Skincare en hudvårdsalong som slog upp portarna 2010.💚

Det är alltid jag, Annette Auktoriserad Hudterapeut och ägare på Lemonlime Skincare som utför dina avkopplande behandlingar med bästa resultat i fokus. Alla behandlingar avnjuter Du  i en lugn, stillsam och harmonisk miljö.💚
När du kommer till mig finner du total avkoppling, fyller på med härlig energi och boostar din hud med fantastiska resultat.💚

- Auktoriserad Hudterapeut står för KUNSKAP, KVALITET OCH TRYGGHET
När du kommer till mig kan du vara trygg med att din behandling utförs av en gediget utbildad hudterapeut för bästa resultat och säkerhet.💚

Jag har också lång erfarenhet av samtliga våra märken, så jag har kunskapen och erfarenheten att hjälpa just dig att må bra med din hud och ge dig de bästa behandlings resultaten och produkt kombinationerna utifrån just Dig och Din hud. Vi är alla olika med olika hudtyp och hudtillstånd som varierar efter olika årstider och hur man mår m.m, så endast det bästa är gott nog för just DIG och DIN specifika hud.💚

Väl mött hos mig på Lemonlime Skincare DIN PERSONLIGA HUDVÅRDSSALONG MED KUNDEN I FOKUS i Karlskoga, Kristinehamn och nu också Online💚

Varmt välkommen att skämma bort dig själv eller ge bort ett presentkort till någon du tycker om!💚

Lemonlime Skincare uppfyller kraven för SHR och CIDESCO.

Annette

Auktoriserad Hudterapeut

Jag är utbildad på Elisabeth Skolan i Stockholm och tog min examen 2008 då jag också tog min CIDESCO examen och har sedan dess varit medlem i SHR – Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation och innehar behandlingsförsäkring.💚
.


Tog emot mitt Gesällbrev för hudteapeutyrket i Blå Hallen i Stockholm 2019,💚
som visar att jag har goda kunskaper i hudterapeutyrket.
Lemonlime Skincare Est. 2010
Elisabethskolan examen 2008
Medlem i SHR sedan 2008
Cidesco Certifierad 2008
Gesäll brev 2019 i Blå Hallen Stockholm

Copyright 2023 © Lemonlime Skincare

Hemsida skapad av Area81.se