VARMT VÄLKOMNA
TILL VÅRA HUDVÅRDSKLINIKER

När du kommer till Lemonlime Skincare får du alltid en resultatinriktad och härligt avslappnande behandling, där vi alltid fokuserar på bästa resultat för just din specifika hud.

Se även vårt urval av avkopplande välgörande friskvårdsbehandlingar.

ANNETTE

Auktoriserad Hudterapeut

Ägare på Lemonlime Skincare

När du kommer till Lemonlime Skincare så är det jag, Annette Auktoriserade Hudterapeut och ägare på Lemonlime Skincare som tar hand om dig.

Jag är utbildad på Elisabeth Skolan i Stockholm och tog min examen 2008 och har sedan dess varit medlem i SHR – Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation vilket innebär att du kan vara trygg med att din behandling utförs av en gediget utbildad hudterapeut för bästa resultat och säkerhet.

Auktoriserad Hudterapeut står för KUNSKAP, KVALITET OCH TRYGGHET

Jag har också lång erfarenhet av samtliga våra hudvårdsmärken, så jag har kunskapen och erfarenheten att hjälpa dig med de bästa ansiktsbehandlingarna, teknikerna och produktkombinationerna för att ta hand om dig och din hud på bästa sätt.

Upplev känslan av välbefinnande för alla sinnen i en lugn, stillsam och harmonisk miljö!

Jag finns här för att hjälpa dig, så tveka inte att höra av dig.

Lemonlime Skincare har funnits i Karlskoga sedan starten 2010 och nu finns vi också i Kristinehamn ute i vackra Marieberg.
Varmt välkommen att skämma bort dig själv med härliga behandlingar, kanske önska ett presentkort eller ge bort till någon du tycker väldigt mycket om!
Upplev känslan av välbefinnande för alla sinnen!
Väl Mött hos mig på Lemonlime Skincare Din personliga hudvårdsklinik i Karlskoga & Kristinehamn med kunden i fokus!

KARLSKOGA


Du hittar oss i centrala Karlskoga på Sturevägen 10B i en lugn, stillsam och harmonisk miljö.

KRISTINEHAMN


Här hittar du oss ute i natursköna Marieberg på Axel Kumliens väg 13 i Kristinehamn i natur i en lugn, stillsam och harmonisk miljö.

Copyright 2023 © Lemonlime Skincare

Hemsida skapad av Area81.se