Exuviance 3

Exuviance är avancerad hudvård, skapad av forskarna som upptäckte och tog patent på AHA-syrateknologin, Dr. Van Scott och Dr. Yu.  Varumärkets unika sammansättningar med bland annat AHA-, och PHA-syror lämpar sig för alla hudtyper och riktar sig till alla typer av hudproblem.

Produkterna kombinerar de egna innovationerna med andra väldokumenterade ingredienser som tillsammans gör skillnad för huden. Exuviance filosofi går ut på att hudens förnyelse börjar med ”exuviation” som står för exfoliering och cellförnyelse.

Hudvårdskonceptet är utvecklat för att hjälpa huden att förnya sig själv genom avancerade och resultatinriktade sammansättningar, som på ett enkelt sätt lyfter din dagliga hudvårdsrutin och samtidigt ger dig ett välbefinnande.

EMBRACE – RELAX – FOCUS – SHINE – EMPOWER – ACHIEVE – RISE – BELIEVE

Exuviance jobbar med en djup kunskap om vetenskapen bakom hudvård och utifrån passionen att hjälpa människor att må bra med sin hud.

exuviance produktkoncept kan du läsa mer om här nedan
EMBRACE

EMBRACE

FÖR NORMAL & KOMBINERAD HUD

Serien bidrar till en förbättrad hudstruktur och jämnare hudton

Till dig som vill optimera den dagliga hudvårdsrutinen med den effektiva cellförnyande och exfolierande fruktsyran AHA.

Serien passar även bra till en fet hud eller en hud med tendens till akne tack vare de aktiva ingredienserna som förhindrar tilltäppta porer och balanserar talgproduktionen.

Produkterna hjälper också huden att bli återfuktad och få en starkare naturlig skyddsbarriär.

Med EMBRACE produkterna främjas dessutom en förbättrad hudstruktur och hudton.

RELAX

RELAX

FÖR TORR & KÄNSLIG HUD

Serien återfuktar intensivt, stimulerar cellförnyelsen och stärker hudens skyddsbarriär.

Dessa produkter är idealiska till en normal till torr hud som är i behov och extra omsorg. RELAX produkterna passar också perfekt till en känslig och reaktiv hud, tack vare den skonsamma och återuppbyggande fruktsyran PHA som stärker hudens naturliga skyddsbarriär.

FOCUS

FOCUS

FÖR HUD MED FET TENDENS / AKNE / OJÄMN HUDTON / PIGMENTFLÄCKAR

Produkterna i FOCUS serien är speciellt utvecklade för dig som vill balansera fet hud och/eller jämna ut ojämn hudton/pigmentfläckar.

SHINE

SHINE

FÖR DET KÄNSLIGA OMRÅDET KRING ÖGONEN

De vårdande och effektiva SHINE produkterna återfuktar, stimulerar cellförnyelsen, stärker den tunna huden kring ögonen och förbättrar hudbarriären.

EMPOWER

EMPOWER

SERUM & KONCENTRAT

Produkterna i EMPOWER ger dig det lilla extra till huden, som t.ex att bekämpa och förebygga ålderstecken, ge intensiv fukt, minimera rodnad eller jämna ut hudtonen. Produkterna exfolierar, stärker, stimulerar cellförnyelsen och jämnar ut ojämn pigmentering.

ACHIEVE

ACHIEVE

INTENSIV ANTIAGEING/
SPECIALPRODUKTER

ACHIEVE är målinriktade produkter för dig som vill komplettera den dagliga hudvårdsrutinen med ytterligare verksamma ingredienser som återfuktar, exfolierar och stimulerar hudens förnyelse till en förbättrad hudstruktur och spänst.

RISE
Exuviance RISE - Lemonlime Skincare

RISE

ANSIKTSMASKER

Förhöj din hudvårdsrutin någon gång i veckan med någon RISE ansiktsmasker som enkelt anpassa efter behov, hudtillstånd och humör. Oavsett om du önskar djuprengöring, fukt eller revitalisering så finns det en mask för dig. För att få bästa resultat när du lägger din mask, så rekommenderar vi att du först använder en ansiktspeeling t.ex TRIPLE MICRODERMABRASION FACE POLISH.

BELIEVE

BELIEVE - AGE REVERSE

Daglig hudvård med BELIEVE för att motverka ålderstecken, som består av mycket aktiva och effektiva anti-age produkter, framtagna för en hud med förlorad spänst och fasthet.

BELIEVE – AGE REVERSE +

PRO RESURFACING
"AT HOME FILLERS"
NYHETER HOS EXUVIANCE
SHOPPA EXUVIANCE

We love what we do!

Få professionell konsultation för att hitta rätt produkter för din unika hud!

Copyright 2023 © Lemonlime Skincare

Hemsida skapad av Area81.se