Maria Åkerberg Hair Conditioner Rosemary

Hair Conditioner Rosemary är ett återfuktande balsam med Jojobaolja som reder ut håret och ger fin glans genom att släta ut hårstrånas ytskikt. Balsamet vårdar och mjukgör håret utan att tynga ner. Hair Conditioner Rosemary hjälper även till att minimera skador, såsom kluvna toppar och brutna hårstrån, genom att ge ett skydd till håret och på sikt göra det mer motståndskraftigt.

Eterisk olja av Rosmarin har en renande och stärkande effekt på huden i hårbotten. Vid regelbunden användning minimeras torrhet och klåda och hårbotten blir mer balanserad, vilket gör detta balsam till ett fint alternativ för dig med atopiskt eksem.

Jojobaoljan ger inte bara mjukhet och glans, utan verkar även milt rengörande och vårdande. I kombination med en balanserad kost ger produkten ett friskare, starkare hår och en sund hårbotten.

Hair Conditioner Rosemary passar alla hårtyper – både behandlat och naturligt – men är extra lämpligt för dig med torrt, skadat och livlöst hår samt torr hårbotten. Produkten är mångsidig och kan även användas som leave-in-balsam eller styling-creme ihop med Hair Gel.

249kr349kr

Lägg till Favoriter
Lägg till Favoriter
Artikelnr: N/A Kategorier: , , , , Etikett:
Maria Åkerberg logga

Copyright 2023 © Lemonlime Skincare

Hemsida skapad av Area81.se