Maria Åkerberg Royal Body Oil

Royal Body Oil är en lyxig anti-age-kroppsolja med Havtorn och förföriska eteriska oljor av Neroli, Patschuli och Rosmarin som tillsammans ger en ljuvlig doft.

Royal Body Oil understödjer hudens egen skyddsfunktion och gör din kropp sammetslen. Passar bra efter graviditet både som kroppsolja och intimolja.

Royal Body Oil är tunn i konsistensen. Den tas upp relativt snabbt av huden trots att den innehåller fetare oljor än ansiktsoljorna.

Havtornsolja är rik på antioxidanter, fettsyror och c-vitamin och har välgörande egenskaper vid besvär med slemhinnor och skador på huden. Kliniska studier har visat att Havtornsolja påskyndar och främjar läkning av huden vid bland annat brännskador och Atopiskt eksem.

Royal Body Oil innehåller samma eteriska oljor som Royal body cream vilket innebär att den ger samma uppstramande effekt på huden. Du kan förstärka resultatet genom att använda båda produkterna samtidigt, eftersom oljan och cremen verkar på olika lager av huden. Om produkterna används samtidigt appliceras oljan före cremen.

Självkonserverande system.

299kr

Lägg till Favoriter
Lägg till Favoriter
Artikelnr: 01216-125 Kategorier: , , , ,
Maria Åkerberg logga

Copyright 2023 © Lemonlime Skincare

Hemsida skapad av Area81.se