Om lemonlime SkinCare

C40A7C3D-C74F-4DD8-AA8F-DBC5DAA5766CKom, lämna vardagens stress och bekymmer och kliv in i en värld där DU får andrum.
En stund fylld av upplevelser och inspiration till att koppla av, tid till dig själv och att ta hand om DIG. Här är det DU, som står i fokus & erhåller allt som vi har att ge
för att Din stund hos oss skall bli den allra bästa.

Hos oss på lemonlime SkinCare får du alltid en Auktoriserade Hud- och Spaterapeut med Cidesco licensiering som är medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) som utför din behandling, vilket innebär att vi har utbildningen och kunskapen som krävs för att ta hand om och hjälpa dig och din hud på bästa sätt. Vi erbjuder dig de flesta tänkbara hud o kropps behandlingar från topp till tå med  ekologiska, högteknologisk och effektiva hudvårdsprodukter  av högsta kvalité där resultatet är det viktiga.

De underbara behandlingarna avnjuter Du i en lugn, stillsam och harmonisk miljö till avslappnande musik och med ekologiska sköna, välgörande produkter. Så varför bara drömma dig hit!Upplev känslan av välbefinnande för alla sinnen!
Varmt Välkommen att skämma bort dig själv eller ge bort ett presentkort till någon du tycker om!

GALLERI>

Annette Göransson

Annette Göransson

Utbildad på Elisabethskolan i Stockholm kan jag som Cidesco Certifierad och Auktoriserad Hud- och Spaterapeut erbjuda dig de flesta tänkbara behandlingar från topp till tå med ekologiska, medicinska hudvårdsprodukter av högsta kvalite där resultatet är det viktigaste. Våra underbara behandlingar avnjuter Du i en lugn, stillsam och harmonisk miljö till avslappnande musik och levande ljus med sköna välgörande produkter. Varmt Välkommen till lemonlime SkinCare!

-Annette Göransson

Adress

Sturevägen 10B
Sturevägen 10B
691 41 Karlskoga
691 41 Karlskoga

Telefon & mejl

0586-366 70
0586-366 70
070-5
070-533 89 88
mejl
info@lemonlime.nu