HUDFÖRYNGRING IPL POWERLITE

ipl6Förbättrar skadad hud och åldrandets effekt på ett mjukt och skonsamt sätt

Så fungerar Powerlite600® och IPL- metoden™
Hudföryngring med Powerlite Facial® Skin Rejuvenation

Powerlite IPL – Hudföryngring är en modern teknik som tar din hudvård till en ny dimension. Den reparerar skador och åldrande hud inifrån. Behandlingarna är dessutom smärtfria, säkra och snabba! IPL verkar på djupet i huden och ökar elasticiteten och spänsten genom att stimulera till nybildning av kollagen och elastin. Denna icke-kirurgiska metod gör att huden får en jämnare och vackrare lyster.

Därför är Powerlite® IPL det självklara valet för dig som vill ha resultat!

Ljuset startar en naturlig process så att nya friska celler bildas inifrån. Hudförbättringen fortsätter flera veckor efter avslutad behandling.

Powerlite IPL behandlar bl.a.

  • Solskadad hud
  • Ytliga blodkärl
  • Pigmentfläckar
  • Åldersfläckar
  • Fina linjer
  • Acne
  • Rosacea

powerlite16

IPL-metoden™ bygger på intensivt pulserande oskadligt gult ljus och Powerlite Facial® kan behandla alla hudens lager allsidigt, både ytligare och djupare, utan att ge några skador på huden. Powerlite Facial® attackerar problemet inifrån, det vill säga processen sker under ”ytan” och det blir därmed ingen skada på huden.

Med Powerlite Facial® återskapar vi en friskare hud och ett mer ungdomligt utseende. Här förbättrar vi skadad hud och åldrandets effekt på ett mjukt och skonsamt sätt.

Powerlite 600® ger en effektiv hudförbättring som är skonsam för huden, behandlingarna går snabbt och kräver ingen återhämtningstid.

Vem kan behandlas och vilka områden?

Vi kan behandla alla kroppsdelar, men vanligast är ansikte, hals, decolltage, nacke och händer samt andra delar som är eller blivit utsatta för uv-strålar från solen. Ju ljusare din hud är desto intensivare behandling kan utföras. De flesta personer kan behandlas och ålder eller kön spelar ingen roll.

Inledande konsultation

Som kund hos oss får du alltid en inledande konsultation samt ett upplägg som visar hur många behandlingar du sannolikt kommer att behöva och ett kostnadsförslag. Alla hudfärger och hudtillstånd kan tyvärr inte behandlas och detta kommer vi tillsammans fram till vid konsultationen. Ring oss gärna på 0586-366 70 för att boka en professionell konsultation!

Att tänka på

Låt din hud vila från solning utomhus eller i solarium en månad före och en vecka efter behandling samt använd alltid solskyddsfaktor. Det mår huden bäst av!

Välkommen att boka tid för en konsultation!

Powerlite 600® IPL – är det självklara valet när du vill ha resultat!

Annette Göransson

Annette Göransson

Utbildad på Elisabethskolan i Stockholm kan jag som Cidesco Certifierad och Auktoriserad Hud- och Spaterapeut erbjuda dig de flesta tänkbara behandlingar från topp till tå med ekologiska, medicinska hudvårdsprodukter av högsta kvalite där resultatet är det viktigaste. Våra underbara behandlingar avnjuter Du i en lugn, stillsam och harmonisk miljö till avslappnande musik och levande ljus med sköna välgörande produkter. Varmt Välkommen till lemonlime SkinCare!

-Annette Göransson

Adress

Sturevägen 10B
Sturevägen 10B
691 41 Karlskoga
691 41 Karlskoga

Telefon & mejl

0586-366 70
0586-366 70
070-5
070-533 89 88
mejl
info@lemonlime.nu