HÅRBORTTAGNING IPL POWERLITE

Powerlite IPL är det självklara valet när du vill ha resultat!

ipl5


Aldrig mer rakning eller vaxning. Ta bort oönskad hårväxt för alltid!

Hårborttagning med Powerlite-metoden™

 

Med Powerlite IPL blir du av med din oönskade hårväxt på hela kroppen. Vad sägs om hårfri armhåla, bikinilinje, ben, rygg och ansikte?

Powerlite IPL är en revolution vad gäller hårborttagning och erbjuder permanent hårreducering. Powerlite tar bort hår i växande fas och innebär varken smärta, tidskrävande behandlingar eller risker för huden. Metoden är säker och effektiv och tar dessutom bort håret, en gång för alla. Powerlite har genomgått produktutveckling, tester, forskning och uppföljning, allt i nära samarbete med hudterapeuter och läkare.De kliniska undersökningar som gjorts visar också att Powerlite håller vad som utlovas.

 

Så fungerar Powerlite IPL Powerlite bygger på intensivt pulserande ljus. Det oskadliga, långvågiga röda ljuset absorberas av pigmentet (melaninet) i hårstrå och hårsäck och omvandlas till värme. Vid 70°C förstörs proteinet i de hårceller och hårsäckar som befinner sig i den aktiva fasen av växtcykeln. Därmed kan inget nytt hår bildas. Powerlite600 har inga begränsningar vad gäller behandlingsområden, utan fungerar lika bra i ansiktet som på kroppen och behandlingen passar både män och kvinnor.

Resultatet? Aldrig mer rakning och vaxning. Härligt hårfri.

 

Inledande konsultation

Som kund hos oss får du alltid en inledande konsultation samt ett upplägg som visar hur många behandlingar du sannolikt kommer att behöva och ett kostnadsförslag. Vi börjar alltid med att gå igenom de ytor du vill behandla och hur du ska sköta din hud både före och efter behandlingen. Vid en konsultation bör håren synas så att dessa kan bedömas. Vi vill kunna se hårets färg, typ och växttäthet. Ring oss gärna på 0586- 366 70 för att boka en konsultation.

 

Att tänka på

Låt din hud vila från solning utomhus eller i solarium en månad före och en vecka efter behandling. Mellan behandlingarna rakas eller klipps håret bort. Använd inga metoder som avlägsnar hårroten som t.ex. vaxning eller pincettplockning. Använd alltid solskyddsfaktor SPF 20 vid vistelse i sol.

 

Powerlite

Varför skall jag välja permanent hårborttagning med Powerlite kontra övriga IPL-maskiner?

Powerlite har mer än 10 års erfarenhet av IPL och borttagning av oönskad hårväxt. Powerlite har dessutom en patenterad teknologi.

Varmt välkommen att boka din tid på telefon 0586-366 70 redan idag.

 

 

 

Annette Göransson

Annette Göransson

Utbildad på Elisabethskolan i Stockholm kan jag som Cidesco Certifierad och Auktoriserad Hud- och Spaterapeut erbjuda dig de flesta tänkbara behandlingar från topp till tå med ekologiska, medicinska hudvårdsprodukter av högsta kvalite där resultatet är det viktigaste. Våra underbara behandlingar avnjuter Du i en lugn, stillsam och harmonisk miljö till avslappnande musik och levande ljus med sköna välgörande produkter. Varmt Välkommen till lemonlime SkinCare!

-Annette Göransson

Adress

Sturevägen 10B
Sturevägen 10B
691 41 Karlskoga
691 41 Karlskoga

Telefon & mejl

0586-366 70
0586-366 70
070-5
070-533 89 88
mejl
info@lemonlime.nu