Diamond Microdermabrasion Ansiktsbehandling

Diamond Microdermabrasion Ansiktsbehandling 60 min 1190 kr
En djupgående och effektiv  hudslipning som arbetar på specifika besvär som rynkor/fina linjer, pigmentförändringar, solskadad hud och ojämn hudstruktur. Kombineras med effektiva AHA-syror som ger en snabb återuppbyggnad samt bidrar till en effektiv cellförnyelse. Ger omedelbart en synlig förbättring i huden.
Rengöring, crystal peel,  djuprengöring med ultraljud, diamantslipning med vakuumsug, Booster och AHA-syra, Ansiktsmask med aktiva ingredienser som vi slussar ner med jontofores vilket ger en intensiv lyster och återfukning. Avslutar med ögonkräm,serum och dagkräm som specialanpassas efter din huds specifika behov.

En fantastisk behandling som ger en piggare, fräschare hud med ökad lyster och jämnare hudstruktur.

 

Excellent Diamond Microdermabrasion Ansiktsbehandling 80 min 1490 kr

Den kompletta behandlingen med allt din hud behöver för absolut bästa resultat och avkoppling!

Samma som vår 60 min behandling ovan, men här går vi ”all in”, vi lägger extra fokus på ögonpartiet, du får en härligt avkopplande ansiktsmassge,  vi lägger till  vitaminboost och en special ansiktsmask med aktiva ingredienser som vi slussar ner med jontofores vilket ger en fantastiskt intensiv lyster och återfukning. Avslutar med ögonkräm,serum och dagkräm som specialanpassas efter din huds specifika behov.

En behandling för dig som vill se och känna resultat!

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Annette Göransson

Annette Göransson

Utbildad på Elisabethskolan i Stockholm kan jag som Cidesco Certifierad och Auktoriserad Hud- och Spaterapeut erbjuda dig de flesta tänkbara behandlingar från topp till tå med ekologiska, medicinska hudvårdsprodukter av högsta kvalite där resultatet är det viktigaste. Våra underbara behandlingar avnjuter Du i en lugn, stillsam och harmonisk miljö till avslappnande musik och levande ljus med sköna välgörande produkter. Varmt Välkommen till lemonlime SkinCare!

-Annette Göransson

Adress

Sturevägen 10B
Sturevägen 10B
691 41 Karlskoga
691 41 Karlskoga

Telefon & mejl

0586-366 70
0586-366 70
070-5
070-533 89 88
mejl
info@lemonlime.nu