EXU hYDRATING EYE COMPLEX

Exuviance Hydrating Eye Complex

399,00 kr

Innehåller en sammansättning med näringsrika, mjukgörande och fuktgivande ämnen samt antioxidanter, glykonolakton, multivitaminer, lipider och växtämnen som verkar lindrande på det känsliga hudområdet kring ögonen och motverkar tecken på åldrande. Den är oparfymerad och ger inte upphov till pormaskar eller acne. Resultatet blir en hud med yngre, slätare och mer spänstig utstrålning. Oftalmologiskt, dermatologiskt och allergitestad.

Produktbeskrivning

En ögoncreme, lämplig för alla hudtyper, speciellt skapad för att ge maximalt med fukt samt lindring åt det känsliga området kring ögonen. Resultatet blir en hud med en yngre, slätare och mera spänstig utstrålning. Sammansättning med näringsrika, mjukgörande och fuktgivande ämnen, antioxidanter, multivitaminer, viktiga  lipider och växtämnen som verkar lindrande på det känsliga hudområdet kring ögonen och motverkar tecken på åldrande. Cremen är lätt till sin konsistens och är förpackad i en smidig och hygienisk tub.

 

– Sammansättning med glukonolakton.

– Oparfymerad.

– En unik kombination av polyhydroxisyra, trippelantioxidanter och milda fuktighetsbevarande ämnen återfuktar     ögonpartiet milt och effektivt samt motverkar förekomsten av fina linjer och rynkor kring ögonen.

– Viktiga lipider förstärker hudens egna skyddsbarriärer och förbättrar hyns färg och struktur.

– Innehåller A-, C- och E-vitamin. Skyddar huden mot fria radikaler, jämnar ut hudtonen och vårdar huden

– En kombination av lindrande extrakt av bl.a. kamomill, rudbeckia, ringblomma, lakrits och alger lindrar, mjukgör och balanserar huden.

– Oftalmologiskt, dermatologiskt testad och allergitestad.

 

ANVÄNDNING

Applicera en liten mängd Hydrating Eye Complex i området kring ögonen. Används på ren hud två gånger dagligen.

Storlek: 15 gram

 OBS! Det är vanligt att det kan pirra och sticka lite i huden vid användning av produkter med AHA, det är helt normalt. Vid användning av AHA-syror och andra syreprodukter rekommenderar vi att övriga produkter kommer från samma märken. Mixa inte! Skydda alltid huden med solskydd /SPF på dagen eftersom huden blir extra solkänslig när du använder produkter med fruktsyror (PHA och AHA)

Ingredienser

Water, Cyklometicon, Glukonolakton, C12-15 Alkylbensoat, Propylenglykol, Polyakrylamid, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Butylenglykol, Glycerin, Klorfenesin, Metylparaben, Etoxidiglykol, Trietanolamin, Oktyldodecylmyristat, Härdad Växtolja, Algextrakt, Glycerylstearat, Peg-100 Stearat, Dimetikon, Cetearylalkohol, Härdad Lecitin, Natriumhyaluronat, Dimetikon, Steareth-2, Ceteareth-20, Batylalkohol, Stearinsyra, Polyetylen, Xanthangummi, Glykosfingolipider, Betaglukan, Kamomillextrakt, Rudbeckiaextrakt, Ringblomsextrakt, Tocoferylacetat, Retinylpalmitat, Askorbylpalmitat, Härdad Lecitin, Perfluorpolymetylisopropyleter, Lakrits.