Exu Clarifying Facial Cleanser

Exuviance Clarifying Facial Cleanser

299,00 kr

En mild fuktgivande löddrande PHA-rengöringsgel.

Innehåller en unik kombination av mild, mycket fuktgivande PHA och ett bredspektrigt antibakteriellt ämne som hjälper till att rengöra och återställa fuktbalansen hos den mest ömtåliga hyn utan att göra den torr.

Passar alla hudtyper och är idealisk för användning till aknebenägen hy.

Denna milda, fuktgivande löddrande rengöringsgel innehåller fyra procent glukonolakton som är en patenterad polyhydroxisyra (PHA), antibakteriellt triklosan och lindrande botanisk kamomill.

Artikelnr: 03025-212 Kategorier: , , Tagg:

Produktbeskrivning

En mild fuktgivande löddrande PHA-rengöringsgel.

Innehåller en unik kombination av mild, mycket fuktgivande PHA och ett bredspektrigt antibakteriellt ämne som hjälper till att rengöra och återställa fuktbalansen hos den mest ömtåliga hyn utan att göra den torr. Rengöringen vårdar hyn och ger den en ren och mjuk känsla. Används morgon och kväll.

Passar alla hudtyper och är idealisk för användning till aknebenägen hy samt till hy med andra åkommor som irriteras av tvål och andra rengöringar. Produkten innehåller inte tvål eller parfym. Den antibakteriella produkten hjälper till att minska de bakterier som kan vara till skada för hyn. Denna milda, fuktgivande löddrande rengöringsgel innehåller fyra procent glukonolakton som är en patenterad polyhydroxisyra (PHA), antibakteriellt triklosan och lindrande botanisk kamomill.

–  Sammansatt med 4 procent glukonolakton som är en fuktgivande och exfolierande PHA

–  Innehåller 0,3 procent triklosan, ett bredspektrigt antibakteriellt ämne

–  Kamomill som lindrar

–  Antioxiderande fördelar

–  Sammansatt med ett exklusivt amfotert system som ger lägre pH värde

–  Parfymfri

–  Tvålfri

–  Dermatologiskt testad

 

ANVÄNDNING

Applicera på fuktad hy och massera varsamt in i huden tills det börjar löddra. Skölj noggrant med vatten.

Storlek: 212 ml

 

OBS! Det är vanligt att det kan pirra och sticka lite i huden vid användning av produkter med AHA, det är helt normalt. Vid användning av AHA-syror och andra syreprodukter rekommenderar vi att övriga produkter kommer från samma märken. Mixa inte! Skydda alltid huden med solskydd /SPF på dagen eftersom huden blir extra solkänslig när du använder produkter med fruktsyror (PHA och AHA)

Ingredienser

Aqua (Water), Gluconolactone, Ammonium Laureth Sulfate, PEG-80 Sorbitan Laurate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate, Propylene Glycol, Triethanolamine, Panthenol (Pro-Vitamin B5), Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Extract, Glycine, Polyquaternium-10, Ammonium Chloride, Disodium Cocoamphodiacetate, Lauryl Alcohol, Sodium Chloride, Triclosan, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben.